Edzések, programok

Sziasztok! Ha már Körútfutók a nevünk, akkor hagyományokhoz híven Téged is hívünk nemcsak a helyi körutakra szervezett közös futóedzéseinkre, szervezett programjainkra. Nem számít, tél tavasz vagy nyár, a futócipő bármikor vár☺ Az egyesületünk tagjai többnyire egyedül futnak hétköznapokon, a hétvégekre szervezett közös futások helyszíne változó; város, erdő, külterület, fürdőkerti futópálya. Ha csatlakozni van kedved keress minket bátran! Nem a távolság és a teljesítmény számít, hanem a közös mozgás és a környezetváltozás. 😊

Közösségi edzések, programok

Az utóbbi évek január, februári hónapjában indultunk a Run Yours Truly versenyén. Ez egy becsületbeli futás, ahol ki-ki edzettségének megfelelően vállalhat különböző távokat. 2020-as eredmények ezen a linken elérhetőek.

2021-ben januárban és februárban többen is indultunk az Egyesületből: Homenné Marianna, Vajda Nóra, Hegedűs Péter

Egyesületünk életében számos visszatérő közösségi programot lehetne megnevezni, ezek egyike a nyár elejére szervezett Hajdúböszörmény-Tiszalök-Tokaj nap. Alföldi ember hegyekről álmodozik, ez adta az ötletét annak, hogy régi alapítók és barátok észak felé kezdetek el futni…és egészen Tokaj-Hegyaljáig jutottak, ahol a Himnusz szerint is nektár születik. Gyakorlatilag 5-15 fővel reggel kerékpárral elindulunk és egymást váltva tetszőleges távot fut egy-egy futó, így haladunk célunk felé. Tokajról egy közös étkezés, pihenést követően elindulunk hazafelé.

Másik esemény az év végi óév búcsúztató közös futásunk december 31-én délelőtt: Hagyomány szerint a legtöbb szervezett közös futásunk gyülekezési helyszíne a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő jegypénztára. Ki milyen jelmezben érkezik, majd egy közös kocogás követően koccintással kívánunk egymásnak kilométerekben gazdag új esztendőt.

Mindezeken túl közös bográcsozás, születésnapok, bowlingozás… vagy a Tisza-tó körüli biciklizések is összetartják a csapatot☺ Várunk Téged is!